The One - noua gama de produse Oriflame



Hello!

Astazi am sa va povestesc despre lansarea pe piata a unei noi game de produse Oriflame pentru make-up: gama The One


Aceasta contine peste 30 de produse, impartite in trei subcategorii : 
Frumusete de zi cu zi -Mega impact -Long lasting
  • Gama frumusete de zi cu zi ofera solutii pentru machiajul  zilnic.
  • Gama mega impact promite sa ne ajute la realizarea unui machiaj fabulos.
  • Gama long wear contine produsele ideale pentru un machiaj  long lasting.
Ambasadorul la nivel global pentru The ONE Collective este Elin King, o bloggerita suedeza foarte cunoscuta care a colaborat cu mai multe brand-uri cunoscute ca Guess sau H&M. Pe tot parcursul anului 2014, Elin va participa la evenimente de beauty si prezentari de moda din toata lumea, tinandu-ne la curent cu cele mai noi tendinte.
Lansarea inedita si asocierea cu lumea modei a atras curiozitatea bloggerilor de fashion & beauty din intreaga lume. Datorita interesului deosebit Oriflame a lansat
"The One Collective ", o  colaborare deosebita  cu cei care impun tendintele in lumea online: make-up artisti,blogger si stilisti.

Unul dintre trendsetteri din Romania este 
 Special K . In urma unui articol postat de ea am aflat ca pot fi aleasa sa testez aceste produse.




Unele dintre noi sunt suficient de norocoase sa gaseasca un fond de ten care arata intotdeauna natural, sau, un rimmel care sa ofere volum si sa nu se dezintegreze pe parcursul zilei, dar, din nefericire eu nu fac parte din aceasta categorie.  Mi-ar face mare placere sa testez aceste produse pentru ca sunt in cautare de produse cosmetice noi, potrivite nevoilor si gusturilor mele. De asemenea imi place foarte mult modul lor de prezentare, faptul ca sunt accesibile ca pret si, cum produsele Oriflame  nu m-au dezamagit niciodata , cred ca voi gasi produse minunate in gama The One. In plus lacul de unghii arata demential.



Ce parere aveti despre produsele Oriflame?
Ati folosit pana acum produse The One?
O zi minunata sa aveti!
Bye!